Grondverzet

Grondverzet in De Ronde Venen

Hovenier Treur is gespecialiseerd in allerhande werkzaamheden op het gebied van grondverzet. Met grondverzet worden alle werkzaamheden bedoeld waarbij grond, zand of aarde wordt aangevoerd, afgevoerd, toegepast of opgeslagen. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van wegen, het bouwen van woningen, het leggen van kabels, het dichten van sloten, het uitvoeren van bodemsaneringen, etc. Grondverzet is een vak apart waarvoor de benodigde machines nodig zijn, laat daarom uw grondwerken uitvoeren door de vakmannen van Hovenier Treur.

Grond verzet

Doordat we beschikken over machines in vele soorten en maten kunnen wij zorgdragen voor het grondverzet voor elke klus, ongeacht hoe groot of klein. Wij zijn veelal werkzaam voor particulieren, bedrijven, gemeentes, hoveniers en tuinarchitecten in De Ronde Venen.

Enkele grondverzet werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren:

  • Uitgraven en aanvullen van een bouwput of aanbouw
  • Uitgraven van een vijver, zwembad of trampoline
  • Graven van sleuven
  • Afgraven en afvoeren van overtollige grond
  • Aanbrengen puinfundering en/of zandbed
  • Afgraven, ophogen of omspitten van uw tuin
  • Bodem bouwrijp maken
  • Dempen van een sloot
Tuinman Mijdrecht

Tuinaanleg Mijdrecht

Tuin afgraven

Het afgraven van een tuin is specialistisch werk en dat dient dan ook te worden uitgevoerd met de daarvoor benodigde machines en ervaring. Voor grondwerk in een achtertuin kan het zijn dat deze uitsluitend bereikbaar is via een brandgang, poort of garage. Door onze minigraver, die slechts 75cm breed is en door een deur past, zijn wij ook in staat om in deze gevallen de grondverzet werkzaamheden uit te voeren.

Ook voor het afgraven van de tuin maakt Hovenier Treur gebruik van professionele machines en apparatuur. Door een breed assortiment aan machines is Hovenier Treur in staat zowel kleine particulieren tuinen als grote projecten te realiseren.

Het afgraven van tuinen is meestal ter voorbereiding van het aanleggen van een nieuwe tuin. Hovenier Treur kan naast de grondverzet werkzaamheden ook de tuinaanleg voor u verzorgen. Hovenier Treur is een totaal leverancier op het gebied van tuinaanleg. Van het afgraven van uw tuin, het afvoeren van uw tuinafval, naar het ontwerpen en het aanleggen tot het onderhouden van uw droomtuin.