Vijvers & Zwembaden

Vijver of zwembad laten aanleggen

Ook voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvers en zwembaden kunt u terecht bij Hovenier Treur. Door de opgedane ervaring in de loop der jaren kunnen wij u een gedegen advies geven voor het laten aanleggen van vijvers, waterpartijen en zwembaden in uw tuin.

Wilt u iets speciaals maken van uw tuin? Dat kan door middel van een prachtige vijver of waterpartij. Aan de hand van uw wensen maken we in overleg een tekening om u een beeld te geven van het eindresultaat. Rond, vierkant of ovaal met waterval, fontein of verlichting, gemetselde muren of natuurlijk begroeiing zijn slechts enkele mogelijkheden voor een prachtige vijver die bij uw tuin past.

Een zwembad of een vijver laten bouwen vergt veel planning en voorbereiding. Weet u wel wat u wilt, maar niet hoe u moet beginnen? Dan bent u bij Hovenier Treur aan het juiste adres. Wij werken met ervaren vakmannen die bekend zijn met het plaatsen van zwembaden en vijvers.

Indien u meer informatie wilt over het laten aanleggen van een vijvers, waterpartijen en zwembaden in uw tuin kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hovenier Treur.

Vijver aan laten leggen De Ronde Venen