Stratenmaker

Stratenmaker

Bent u op zoek naar een vakman in bestrating in De Ronde Venen? Bij Stratenmaker Treur kunt u terecht voor bestratingen, sierbestrating, herbestrating, en trottoir- en wegbestrating. Wij zijn in staat alle projecten voor particulier, bedrijf en instellingen te voorzien van bestrating. Door de opgedane ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van een praktische en doelmatige bestrating. Naast het uitvoeren van de bestrating kunnen wij ook alle benodigde materialen leveren waaronder tegels, siertegels, zand, grond, grind en andere bestratingsmaterialen.

Hoe gaan we te werk? Wij komen op afspraak om het project te bekijken. Ter plekke worden de veranderingen en voorkeuren voor materialen besproken. Als de ideeën tot ieders tevredenheid doorgesproken zijn, maken wij een vrijblijvende offerte. Na overeenkomst voeren wij de doorgenomen werkzaamheden uit.

Door de loop van der jaren hebben wij al vele tuinen, bedrijventerreinen, en trottoir- en wegbestrating mogen bestraten in De Ronde Venen en omstreken.

Stratenmaker De Ronde Venen

Stratenmaker Wilnis Stratenmaker Vinkeveen Stratenmaker Uithoorn Stratenmaker Mijdrecht Stratenmaker Amstelhoek Stratenmaker De Ronde Venen

Sierberstrating door Stratenmaker Treur

Stratenmaker Treur is al lange tijd actief op het gebied van sierbestrating in De Ronde Venen. Sierbestrating is een term die wordt gegeven aan het bestraten van oppervlakten, waarbij de stenen naast een en functionele functie ook een decoratieve functie hebben. Voor een sierbestrating kunnen ook gewone tuintegels worden gebruikt door deze in een type verband te leggen. Daarnaast is het ook een optie om gebruik te maken van siergrind of kiezels.

De uitstraling en het onderhoud van een tuin of oprit zijn voor een groot deel afhankelijk van het soort sierbestrating. De grootte van de tegels, de manier waarop de tegels bewerkt zijn en de kleur zijn allemaal factoren die meetellen. Door de nodige ervaring op het gebied van sierbestrating zijn wij in staat om u te voorzien van een goed advies en uiteraard leveren wij de sierbestrating tegen een goede prijs. Stratenmaker Treur, vakman in sierbestrating in De Ronde Venen, helpt u graag om de juiste keuze te maken.