Tuinonderhoud

Hovenier Treur voor al uw tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is niet voor iedereen een hobby. Sommige onderhouden graag hun eigen tuin en zien het als een hobby waar andere het totaal niet leuk vinden om regelmatig de tuin te onderhouden. Het kan ook een kwestie zijn van te weinig tijd hebben om tuinonderhoud regelmatig uit te voeren. Daardoor wordt de tuinonderhoud uitgesteld, wat zonde kan zijn van een prachtige tuin.

Heeft uw een tuin waarvan u het onderhoud wilt laten uitvoeren? Hovenier Treur uit De Ronde Venen neemt graag het tuinonderhoud voor u uit handen. Het tuinonderhoud kan zowel op contractbasis als op afroepbasis.

Tuinonderhoud De Ronde Venen

 
 

Tuinonderhoud Mijdrecht

Welk tuinonderhoud kan hovenier Treur voor u uitvoeren?

Hovenier Treur kan alle onderhoudswerkzaamheden in uw tuin uitvoeren. Denk hierbij aan het regelmatig snoeien van bomen en hagen, het wieden van onkruid of het winterklaar maken van uw tuin. Maar wij kunnen ook het gras voor u maaien.

Het tuinonderhoud kan zowel op contractbasis als op uurbasis uitgevoerd worden. Voor elke klant zijn wij in staat de gewenste oplossing te bieden. Zo zijn wij in staat om wekelijks onderhoud aan uw tuin uit te voeren, maar kunnen ook eens per half jaar het onderhoud uitvoeren. Hovenier Treur onderhoud uw tuin geheel naar uw behoeftes.

Is het onderhouden van uw tuin niet uw hobby of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Dan bent u bij Hovenier Treur aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinafval afvoeren

Bij het goed onderhouden van een tuin komt meer bij kijken dan men vaak denkt. Een tuin moet op een regelmatige basis worden onderhouden. Op een juiste manier om gaan met het snoeien van bomen en hagen, het zorgen voor de juiste voeding, het planten van nieuwe bloemen en planten in de juiste omstandigheden, maar ook het wieden van onkruid. Het op de juiste manier onderhouden van uw tuin zorgt voor een mooie, bloeiende tuin, maar ook voor tuinafval. Als de tuin regelmatig wordt onderhouden dan kan het tuinafval gemakkelijk door middel van de groene kliko worden afgevoerd. Maar in het geval van rigoureuze onderhoud of het opnieuw aanleggen van een tuin zal dit teveel zijn om af te voeren met de groene kliko. Het tuinafval dient dan op een andere manier te worden afgevoerd. Hovenier Treur kan u hierbij de helpende hand bieden en het tuinafval voor uw afvoeren. Dit kan zijn door het tuinafval met een aanhanger af te voeren, maar het is ook mogelijk om op voorhand een container te laten plaatsen, deze kan tijdens de werkzaamheden worden gebruikt en wordt na afloop afgevoerd.

Hovenier Treur kan u helpen bij het afvoeren van de onderstaande soorten tuinafval:

  • Boomstammen, boomstobben, boomstronken
  • Takken, snoeiafval, tuinafval, struiken, groenafval
  • Grond, zand, stenen
  • Gras, riet, maaisel, bamboe
  • Bladeren
  • Graszoden
Tuinafval afvoeren De Ronde Venen