Beschoeiing & Schuttingen

Hovenier Treur, voor een duurzame beschoeiing of schutting in de Ronde Venen!

Een beschoeiing is een constructie die de waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen. Ook in de bouwsector worden beschoeiingen gebruikt langs wanden van bouwputten, voornamelijk om droog te kunnen werken.

Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van hout, beton, gerecycled kunststof of staal. Van oudsher wordt hout vaak toegepast. De voorkeur gaat dan uit naar hardhout omdat dit minder snel wegrot. Het nadeel van hout is dat de hoogte van een beschoeiing enigszins beperkt is, palen zijn meestal leverbaar tot een lengte van 6 meter. Tegenwoordig wordt ook gerecycled of glasvezel versterkt kunststof toegepast in de vorm van platen die aan houten of stalen palen bevestigd worden om zo een beschoeiing te vormen.

Beschoeiing

Het aanleggen van beschoeiing is niet eenvoudig. Hovenier Treur heeft voor het plaatsen van beschoeiing de juiste machines. Zowel het maken van beschoeiingen vanaf de waterkant als vanaf het water is mogelijk. Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin zorgt u ervoor dat uw grond niet de sloot in schuift. Hierdoor behoudt u de vierkante meters in uw tuin. Een beschoeiing in combinatie met een vlonder geeft uw tuin een enorme meerwaarde. Het levert zitmogelijkheden of een handige plek om de boot aan te leggen.

In de loop der jaren hebben wij al vele beschoeiingen mogen in Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Uithoorn, Amstelveen, Abcoude, Amsterdam en De Ronde Venen.

Beschoeiing Mijdrecht

Schutting Mijdrecht

Schutting laten plaatsen

Als u op zoek bent naar een mooie schutting, is Hovenier Treur de juiste vakman om voor te kiezen. Met professionele machines en duurzame materialen is Hovenier Treur in staat om in elke situatie een prachtige schutting te plaatsen.

Schuttingen zijn er in vele verschillende soorten. Zo kan er gekozen worden voor een houten schutting in combinatie met betonnen elementen om de schutting extra stevigheid te geven. Door de opgedane ervaring kunnen wij u hierover voorzien van een gedegen advies en de schutting vakkundig plaatsten. Tijdens een persoonlijk gesprek delen wij graag onze ervaring over de eigenschappen van de verschillende type schuttingen. Een schutting laten plaatsen is een investering en het is de bedoeling dat dit zo duurzaam mogelijk gedaan wordt. Daarnaast is het ook vaak mogelijk om gezamenlijk met de buren een schutting te laten plaatsen. Hovenier Treur kan assisteren in dit traject met advies, levering en plaatsten van de schutting.

Naast het plaatsen van schuttingen kunnen wij ook vonders en tuinhuizen leveren en plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.