Machineverhuur

Hovenier Treur voor het huren van machines.

Voor het huren van een machine kunt u bij Hovenier Treur terecht. Wij verhuren vele soorten machines, zoals: graafmachines, tractoren, opleggers, rupskranen en nog veel meer.

Op dit moment in de machineverhuur:

2 tons Minirupskraan te huur:Machineverhuur MIjdrecht

Onze 2 ton minikraan is uitgerust met de standaard bakken en de nodige extra’s waaronder de mogelijkheid om gebruik te maken van sloop/sorteergrijper, stenenklem en een sloophamer.

13 tons rupskraan te huur:

Onze 13 tons rupskraan is uitgerust met bijvoorbeeld een sloop/sorteerfunctie, maaikorffunctie. De kraan kan verhuurd worden met diverse bakken en sorteergrijper en sloophamer.

Trekkers/tractoren te huur:

Shibaura 14 pk verhuur; kleine wendbare trekker/tractor voor op de moeilijk bereikbare plaatsen, uit te rusten met diverse machines en hulpstukken naar keuze.

Deutz Fahr 45 pk verhuur; middelgrote trekker/tractor voor op de beter bereikbare plaatsen en iets zwaardere klussen, uit te rusten met diverse machines en hulpstukken naar keuze.

Massey Ferguson 135 pk verhuur; grote trekker voor het zware werk op goed bereikbare plaatsen, ook uit te rusten met kiepper, dieplader, diverse machines en hulpstukken naar keuze.

Rupsdumper te huur:

Met onze rupsdumper kunnen we bijna overal komen om voor u grond aan- of af te voeren, deze machine past door de meeste deuren.


Mini graver huren Mijdrechtkraan huren Mijdrecht