Sneeuwvrij maken

Gladheidsbestrijding voor particulieren, bedrijven en instanties

Voor veel particulieren en bedrijven is gladheidsbestrijding en het sneeuwvrij houden van de voetpaden, pleinen en parkeerterreinen een tijdrovende klus. Daardoor kan de toegankelijkheid van uw woning of bedrijf en de veiligheid van medewerkers en bezoekers in gevaar komen. Hovenier Treur staat in tijden van gladheid en sneeuw voor u klaar om uw woning, bedrijf of (zorg)instantie bereikbaar te houden.

Sneeuwvrij maken van voetpaden, pleinen en (parkeer)terreinen

Wij zijn gespecialiseerd in het sneeuwvrij maken van paden, opritten en parkeerplaatsen met professioneel materieel om de gladheid te bestrijden. Met deze geavanceerde apparatuur houden wij bedrijven en instellingen ijs- en sneeuwvrij, zodat deze geen hinder ondervinden van de winterse omstandigheden. Ook kunt u ons preventief laten strooien met strooizout. Op deze wijze zorgen wij ervoor de oppervlakte niet opvriest en daardoor glad dreigt te worden.

Bij veel sneeuwval ontstaat er direct een probleem als men er overheen rijdt. De vastgereden sneeuw verandert dan in een ijslaag waardoor het spekglad wordt. Het is daarom belangrijk dat direct na de sneeuwval zo snel mogelijk de sneeuw wordt opgeruimd of aan de kant wordt geschoven om dit probleem te voorkomen. Indien er te laat wordt ingegrepen helpt schuiven niet meer en bij strenge vorst zal ook strooizout geen effect meer hebben.

Het is daarom van belang dat de gladheidbestrijding vooraf goed georganiseerd is! Wij gaan graag bij u aan de gang op afroepbasis, maar om de hele zorg weg te nemen kunnen wij ook op contractbasis ervoor zorgdragen dat uw terrein sneeuw en ijs vrij blijft.

Gladheidsbestrijding De Ronde Venen